Geachte relatie,

 

Ten aanzien van het corona virus zijn wij als organisatie genoodzaakt om ons beleid verder aan te passen!

Middels dit bericht willen wij onze klanten en leveranciers informeren over hoe Truck Service Friesland omgaat met deze onvoorziene omstandigheden.

 

 

Getroffen maatregelen
Om onze dienstverlening te kunnen blijven garanderen, heeft ook Truck Service Friesland extra voorzorgsmaatregelen getroffen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. We volgen daarbij de aangegeven richtlijnen van het RIVM en de overheid op. Zo werken een aantal medewerkers thuis, schudden we geen handen en letten we extra op de hygiëne. De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers staat hierbij voorop.

Afspraken
Richting onze klanten en leveranciers communiceren wij zoveel als mogelijk via de e-mail of telefonisch. Het klantcontact aan de balie willen we zoveel mogelijk minimaliseren/voorkomen. Fysieke afspraken op ons bedrijf worden tot nader bericht zoveel mogelijk vermeden. Eventuele geplande afspraken zijn dan ook voor de komende periode geannuleerd.

Het bezorgen van onze onderdelen gaat gewoon door, weliswaar met geen fysiek contact en de route is gewijzigd naar éénmaal daags! Vertrektijd route is tot nader order 11:00 uur. In het kader van de voorschriften vanuit de overheid, hanteren wij hierbij de ‘’1,5 meter afstand’’ regel en geen fysiek contact.

Werkplaats
Ook binnen de werkplaats nemen wij extra maatregelen zodat het fysieke contact tussen uw medewerkers en onze medewerkers zoveel mogelijk beperkt blijft. U en uw medewerkers worden dan ook verzocht de aanwijzingen op te volgen. Wij houden de ontwikkelingen van het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD op de voet.

 

Onze DAF ITS 24-uurs pechservice blijft bereikbaar via 040-2143000.

 

Wij vragen ook uw medewerking voor de volgende maatregelen:

 

  • Tijdens de werkzaamheden aan uw voertuig kunt u wachten op een daarvoor aangewezen plek in het pand. Er is een wachtruimte gecreëerd waar u plaats kunt nemen zolang er aan uw voertuig gewerkt wordt.
  • Onze medewerkers zijn zich extra bewust van de hygiëne omtrent de buiten- en binnenkant van uw voertuig. Handen wassen rondom het onderhoud of reparatie aan uw voertuig is hier dan ook verplicht gesteld.
  • Bent u niet helemaal fit, verkouden of hoest u? Dan verzoeken wij u vriendelijk om uw afspraak te verzetten, of anders in te regelen (andere chauffeur, ophalen, etc.).
  • Mocht u vragen hebben, wendt u zich dan tot de vestiging (bij voorkeur telefonisch of via de e-mail). Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te kunnen voldoen.

 

 We dragen hopelijk op deze manier een steentje bij om verdere verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan.

We hebben er alle vertrouwen in dat we deze periode samen goed doorkomen!

 

Namens de directie en collega’s van Truck Service Friesland wensen wij u veel sterkte, succes en gezondheid toe de komende periode! Indien er verdere veranderingen optreden, zullen wij u hier uiteraard van op de hoogte stellen.

 
   
600_211.png  600_raamreparatie2.jpg

600_211.png