Onderhoud

Voor uw bedrijfswagen(s) is gespecialiseerd onderhoud van groot belang. Over het algemeen kunnen bedrijven de bedrijfswagen niet missen. Regelmatig onderhoud en vakkundige reparaties voorkomen problemen. Dat laatste kan altijd voorvallen, maar bij goed en regelmatig onderhoud beperkt u de kans op pech onderweg tot een minimum. 

Voor het onderhouden en repareren van uw bedrijfswagen beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats. Onze monteurs beschikken over de benodigde diploma's en worden regelmatig bijgeschoold. De nadruk ligt bij ons op de merken DAF en GINAF, waarvoor wij de nieuwste diagnose apparatuur in huis hebben. Maar ook andere merken bedrijfswagens, aanhangwagens, campers en opleggers zijn bij ons van harte welkom!

Periodieke keuringen

Bij Truck Service Friesland kunt u terecht voor alle periodieke keuringen voor uw bestelwagen, truck, opbouw of getrokken materiaal. Onze werkplaats beschikt over alle benodigde kennis, materialen en certificeringen voor het uitvoeren van de veel voorkomende keuringen en controles zoals APK, tachograaf keuring, keuren laadklep, keuren van kranen en aircosystemen. Door de verplichte keuringen te combineren met het onderhoud van uw bedrijfswagen, zorgt u er voor dat uw voertuigen optimaal inzetbaar zijn voor uw bedrijf.