Truckservice Friesland verhuist R.M.O. service naar Sneek om groei te faciliteren

Heerenveen, 15 juni 2024 – Met ingang van 1 juli 2024 verhuizen de Rijdende Melk Ontvangst (R.M.O) service activiteiten van onze werkplaats in Heerenveen naar een nieuwe locatie in Sneek om hoogstaande service te waarborgen in een groeiende markt.

Dankzij de groeiende vraag naar onze service op het gebied van Rijdende Melk Ontvangst-service hebben we besloten om deze te verplaatsen naar een locatie die beter aansluit bij onze expansie en toekomstige ambities. Deze strategische verhuizing stelt ons in staat om efficiënter te werken, onze klanten nog beter van dienst te zijn en de hoge kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Vanaf 1 Juli 2024 kunt u daarom terecht bij onze locatie in Sneek.

Uw bekende contactpersonen blijven beschikbaar zoals u gewend bent, en we blijven onze hoogwaardige service aanbieden voor de volgende merken:

Burg                         Hobur                  Gea Diessel

    Atop                         Jansky                Poul Tarp

  1. Magyar

Nieuwe Contactinformatie:

  • Onderdelen en Service: telefoon: 0515 760160 

Verhuisdetails:

Huidige adres

Nieuwe adres

Truck Service Friesland B.V.

Truck en Trailer Service B.V.

Venus 10

Professor Zernikestraat 15

8448 GW Heerenveen

8606 JS Sneek

We zien ernaar uit u te verwelkomen op onze nieuwe locatie in Sneek, waar we u nog beter van dienst kunnen zijn. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met onze contactpersonen.

Over Truck Service Friesland

Truck Service Friesland is een toonaangevende speler op de Friese markt voor bedrijfsvoertuigen. Wij leveren en onderhouden bedrijfsvoertuigen en bieden oplossingen op maat voor al uw mobiliteitsvragen. Als officieel dealer van DAF trucks, staan wij garant voor kwaliteit en service. Ons doel is om altijd aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze zelfs te overtreffen. Daarnaast streven we naar minimale milieubelasting en investeren we continu in de training en opleiding van onze monteurs. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.tsfheerenveen.nl.

Werken bij Truck Service Friesland

Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mensen. Bij Truck Service Friesland bieden wij naast een prettige werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden, een informele en professionele werksfeer. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en door de diversiteit in onze activiteiten kunnen wij een veelzijdige baan aanbieden.

Staat jouw vacature niet op onze site, maar denk je een waardevolle toevoeging te kunnen zijn binnen ons bedrijf? Stuur dan een open sollicitatie met jouw CV en motivatiebrief.