TSF en het Coronavirus

Ten aanzien van het corona virus zien wij als organisatie de noodzaak om onze bedrijfsvoering aan te passen aan de huidige maatregelen!

Wij willen jullie, onze klanten en leveranciers via dit bericht informeren over hoe Truck Service Friesland omgaat met deze onvoorziene omstandigheden.

Getroffen maatregelen

Om onze dienstverlening te kunnen blijven garanderen, heeft ook Truck Service Friesland extra voorzorgsmaatregelen getroffen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. We volgen daarbij de aangegeven richtlijnen van het RIVM en de overheid op. Zo werken een aantal medewerkers thuis, schudden we geen handen en letten we extra op de hygiëne. De gezondheid en veiligheid van onze klanten, leveranciers en medewerkers staat hierbij voorop.

Afspraken en communicatie

Wij communiceren zoveel mogelijk via de e-mail of telefoon. Het klantcontact aan de balie willen we beperken tot het minimum. Fysieke afspraken op ons bedrijf worden tot nader bericht zoveel mogelijk vermeden. Eventuele geplande afspraken zijn dan ook voor de komende periode geannuleerd.

Bezorgen van onderdelen

Het bezorgen van onze onderdelen gaat gewoon door, weliswaar zonder fysiek contact en de route is gewijzigd naar éénmaal daags! Vertrektijd route is voorlopig 11:00 uur. In het kader van de voorschriften vanuit de overheid, hanteren wij hierbij de ‘’1,5 meter’’ regel en geen fysiek contact.

Werkplaats

Ook in de werkplaats nemen wij extra maatregelen zodat het fysieke contact zoveel mogelijk beperkt blijft. Ons verzoek, volg de aanwijzingen! Wij houden de ontwikkelingen van het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD op de voet.

Wij vragen ook uw medewerking voor de volgende maatregelen:

  • Tijdens de werkzaamheden aan uw voertuig kun je wachten op een daarvoor aangewezen plek in ons bedrijf. Er is een wachtruimte gecreëerd waar je plaats kunt nemen zolang er aan het voertuig gewerkt wordt.
  • Onze medewerkers zijn zich extra bewust van de hygiëne omtrent de buiten- en binnenkant van het voertuig. Handen wassen rondom het onderhoud of reparatie aan het voertuig is hier dan ook verplicht gesteld.
  • Ben je niet helemaal fit of verkouden? Dan verzoeken wij je vriendelijk om de afspraak te verzetten, of iets anders te regelen.
  • Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op (bij voorkeur telefonisch of via de e-mail). 

We proberen op deze manier een steentje bij te dragen om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Samen gaan we het redden!

Namens de directie en collega’s van Truck Service Friesland wensen wij iedereen veel sterkte, succes en gezondheid toe de komende periode! 

Onze DAF ITS 24-uurs pechservice blijft bereikbaar via 040-214300