Onderdelen

De duurzaamheid en kwaliteit van onderdelen vormen de basis voor het goed functioneren van een bedrijfswagen.

Compleet assortiment

Wij bieden je een compleet assortiment onderdelen met een lange levensduur. Deze zijn perfect op jouw voertuig afgestemd en worden onder garantie geleverd en gemonteerd. Zo ben je verzekerd van een een optimaal rendement en een lange levensduur.

DAF Service Partner leverancier, alles onder één dak

Bij ons, Truck Service Friesland kun je terecht voor originele onderdelen van DAF. Daarnaast zijn we als DAF Service Partner leverancier van het TRP assortiment. TRP is het onderdelenprogramma dat is ontwikkeld door PACCAR Parts naast het originele onderdelenprogramma van DAF. Zodat je bij ons alle onderdelen onder één dak kunt vinden.

TRP Originele onderdelen voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteitsnormen. Alle producten worden zonder uitzondering onderworpen aan strenge testen en blootgesteld aan zware omstandigheden. Ze voldoen hiermee aan de zwaarste industriele eisen. Kwaliteit wordt gegarandeerd met een TRP product!

Overige merken en bezorgservice

Andere merken waarvoor je bij ons terecht kunt zijn BPW, SAF, Wabco, Knorr, Hella en Aspock. Van deze onderdelen is een breed assortiment voorradig. Met onze bezorgservice kun je deze delen dezelfde dag nog bezorgd krijgen.

Meer weten?

Neem contact op met onze verkopers voor de scherpste voorwaarden.

Contact Onderdelen
Op welk mail adres ben je bereikbaar?
Vul dan hier je telefoonnummer in