De DAF Trucks van Truck Service Friesland

Eén van de grootste fabrikanten van vrachtwagens in Europa is DAF Trucks NV, onderdeel van PACCAR Inc. In het jaar 2015 produceerde het bedrijf in Eindhoven zelfs de miljoenste DAF Truck!

Door deze hoge verkoopcijfers is DAF met de XF- en CF-trucks de marktleider in Nederland in de zwaarste klasse. Deze staat van dienst heeft DAF Trucks te danken aan haar focus op kwaliteit en efficiency.

Er is altijd wel een DAF die bij je past

Truck Service Friesland beschikt altijd over een grote voorraad nieuwe en gebruikte DAF trucks. Ben je op zoek naar een voordelig geprijsde DAF truck? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Hier vind je onze specialisten

DAF XG+

Met de nieuwe generatie trucks introduceert DAF de nieuwste technologie op het gebied van cabinesterkte met een robuuste cabineconstructie die aan alle kanten beschermt tegen botsingen. 

Meer over de DAF XG+

DAF XG

De nieuwe generatie DAF XG profiteert van de best mogelijke passieve koeling. Nieuwe luchtstroomgeleiders in de grille en de aan de cabine gemonteerde inkapseling zorgen voor een uitstekende aerodynamica in de motorruimte. 

Meer over de DAF XG

DAF XF

Bij de ontwikkeling van de nieuwe generatie DAF XF stond veiligheid hoog in het vaandel. Door de grote ruiten, lage raamlijnen en zichtbaarheidsfuncties, zoals een extra ruit in de zijwand helpen om een nieuwe norm te stellen voor direct zicht zonder spiegel of camera. 

Meer over de DAF XF

DAF LF Euro 6

De nieuwe DAF LF Euro 6 biedt alles wat je van een moderne distributietruck mag verwachten. Hij is wendbaar, biedt een gemakkelijke in- en uitstap en onderscheidt zich door de beste rijeigenschappen en niet vergeten een gunstig brandstofverbruik.

Meer over de DAF LF Euro 6