De DAF Trucks van Truck Service Friesland

Eén van de grootste fabrikanten van vrachtwagens in Europa is DAF Trucks NV, onderdeel van PACCAR Inc. In het jaar 2015 produceerde het bedrijf in Eindhoven zelfs de miljoenste DAF Truck!

Door deze hoge verkoopcijfers is DAF met de XF- en CF-trucks de marktleider in Nederland in de zwaarste klasse. Deze staat van dienst heeft DAF Trucks te danken aan haar focus op kwaliteit en efficiency.

Er is altijd wel een DAF die bij je past

Truck Service Friesland beschikt altijd over een grote voorraad nieuwe en gebruikte DAF trucks. Ben je op zoek naar een voordelig geprijsde DAF truck? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Hier vind je onze specialisten

DAF LF Euro 6

De nieuwe DAF LF Euro 6 biedt alles wat je van een moderne distributietruck mag verwachten. Hij is wendbaar, biedt een gemakkelijke in- en uitstap en onderscheidt zich door de beste rijeigenschappen en niet vergeten een gunstig brandstofverbruik.

Meer over de DAF LF Euro 6

DAF CF Euro 6

De geheel nieuwe DAF CF Euro 6 zet een nieuwe standaard. Met lage operationele kosten, een ultiem chauffeurscomfort en vooral een ongeëvenaarde veelzijdigheid. Volledig te configureren naar elke denkbare uitvoering.

Meer over de DAF CF Euro 6

DAF XF Euro 6

De nieuwe DAF XF Euro 6: de nieuwe maatstaf voor het transport over lange afstand. Ontwikkeld voor maximale efficiency. Een nieuw en aantrekkelijk exterieur- en interieur design. De beste DAF XF ooit, voor ondernemer én chauffeur.

Meer over de DAF XF Euro 6